Gedenkstenen

Haker Natuursteen is al sinds 1913 gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van monumenten en het restaureren en aanbrengen van inscripties op bestaande monumenten.

Een monument is een stille, maar blijvend waardevolle herinnering. Daarom is het belangrijk dat een monument gemaakt wordt van kwalitatief zeer goed en duurzaam materiaal. Om dit te kunnen garanderen, vervaardigen wij onze monumenten voornamelijk uit natuursteen, maar ook van of in combinatie met andere duurzame materialen, zoals aluminium, transparant en gekleurd glas.

Op onze website ziet u voorbeelden van zeer uiteenlopende grafmonumenten. Uiteraard is het ook mogelijk monumenten te combineren of een grafmonument geheel naar uw eigen ontwerp te maken. Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u onderaan de website bij ‘Aanvraag documentatie’ kosteloos een brochure of het gewenste modellenboek aanvragen.

Showroom

Ook bent u welkom een bezoek te brengen aan ons bedrijf. De steenhouwerij is gevestigd in Alkmaar en daar hebben wij een uitgebreide showroom van ca. 420 m², met monumenten en diverse voorbeelden van grafdecoratie. Met name deze grafdecoratie kan ervoor zorgen dat een monument een persoonlijk monument wordt. In Alkmaar kunt u circa 125 monumenten bekijken. De opgestelde collectie monumenten loopt uiteen van eenvoudige en traditionele monumenten tot zeer exclusieve en bijzondere monumenten. De meeste monumenten zijn van natuursteen, maar er staan ook monumenten opgesteld van glas.

Sinds 2009 zijn wij ook gespecialiseerd in monumenten van glas. Uiteraard kunt u dan ook diverse monumenten van transparant en gekleurd glas en verschillende glastechnieken bekijken. In samenwerking met www.vandervooren.nl.

Zorg en aandacht

Mocht u ertoe overgaan uw opdracht in handen van ons bedrijf te geven, dan zal hieraan de grootst mogelijke zorg en aandacht worden besteed. Dat wij een degelijk en betrouwbaar bedrijf zijn, blijkt onder meer uit het feit dat wij het Keurmerk Natuursteen behaald hebben, aangesloten zijn bij de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven en al bijna 100 jaar gespecialiseerd zijn in grafmonumenten.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.